• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Toilettassen bedrukken
Toilettassen bedrukken

Toilettassen bedrukken?

Hieronder vind je een aanbod aan verschillende toilettassen. Een toilettas of beautycase wordt vooral door vrouwen veelvuldig gebruikt, maar de laatste jaren ook steeds meer door mannen. Als je als beautysalon op zoek bent naar een geschenk dat gerelateerd is aan jouw branche, raden we je een bedrukte toilettas aan.

Alle toilettassen die je hieronder aantreft, kunnen volledig bedrukt worden naar jouw wensen. Wil je van tevoren zien hoe jouw logo eruit komt te zien? Dat kan! Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Goedkoop toilettassen online bedrukken bij toilettassenbedrukken.nl

Een toilettas of beautycase wordt vooral door vrouwen veelvuldig gebruikt. Als je als beautysalon op zoek bent naar een geschenk dat past bij jouw branche, raden wij je een bedrukte toilettas aan. Ook cosmetica producten kun je bedrukken bij toilettassenbedrukken.nl, maar de opdrukruimte is vaak vrij klein bij deze promotionele artikelen. Bij een toilettas of beautycase is dat zeker niet het geval. Omdat het om een tas gaat, heb je juist een grote opdrukruimte om jouw logo op te laten bedrukken.

Toilettas met logo bedrukken

Een cosmetica tas kan op veel verschillende manieren bedrukt worden. Een bedrukte toilettas is ook een veel beter relatiegeschenk dan wanneer je deze onbedrukt laat. Een beautycase kun je zelfs gemakkelijk full colour laten bedrukken met jouw logo. Omdat een beautycase of toilettas een grote opdrukruimte heeft, is een combinatie van tekst en logo een prima oplossing. Op deze manier kun je eenvoudig en effectief jouw marketingcampagne starten. Geef de toilettassen of beautycases mee aan je vaste klanten, en zij doen de rest!

Toilettas snel online bedrukken

Steeds meer zaken worden tegenwoordig online geregeld. Dat geldt ook voor de cosmetica producten van toilettassenbedrukken.nl. Je kunt snel en eenvoudig je gepersonaliseerde toilettas bestellen en laten leveren. Het is zelfs mogelijk om de bedrukte toilettassen via iDeal te betalen, waardoor je de bedrukte toilettassen ongeveer 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef kunt ontvangen. De snelle levering lukt echter alleen als de bestelde beautycases op voorraad zijn.

Bestel nu jouw bedrukte toilettassen bij toilettassenbedrukken.nl!