• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Toilettassen bedrukken
Toilettassen bedrukken

Toilettassen bedrukken?

Hieronder vindt u een aanbod aan verschillende toilettassen. Een toilettas of beautycase wordt vooral door vrouwen veelvuldig gebruikt, maar de laatste jaren ook meer door mannen. Als u als beautysalon dan ook op zoek bent naar een geschenk gerelateerd aan uw branche raden wij u een bedrukte toilettas aan. Alle toilettassen die u hieronder aantreft kunnen volledig bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Goedkoop toilettassen online bedrukken bij toilettassenbedrukken.nl

Een toilettas of beautycase wordt vooral door vrouwen veelvuldig gebruikt. Als u als beautysalon dan ook op zoek bent naar een geschenk gerelateerd aan uw branche raden wij u een bedrukte toilettas aan. Het is namelijk vrij logisch dat u als beautysalon of kapper op zoek bent naar een cosmetica product om te bedrukken. Ook cosmetica producten kunt u bedrukken bij toilettassenbedrukken.nl maar de opdrukruimte is altijd vrij klein bij deze promotionele artikelen. Bij een toilettas of beautycase is dit zeker niet het geval. U heeft, omdat het om een tas gaat, juist een grote opdrukruimte op de toilettas om uw logo op te bedrukken. 
 

Toilettas met logo bedrukken

Een cosmetica tas kan op veel verschillende manier bedrukt worden. Een bedrukte toilettas is ook een stuk beter als relatiegeschenk dan wanneer u de toilettas onbedrukt laat. Een beautycase kunt u ook heel gemakkelijk tot full colour bedrukken met uw logo. Omdat een beautycase of toilettas een grote opdrukruimte heeft is een tekst in combinatie met uw logo ook een prima oplossing. Op deze manier kunt u heel efficiënt en makkelijk uw marketingcampagne starten. U geeft gewoon de toilettassen of beautycases mee aan uw vaste klanten en zij doen voor u de rest. 
 

Toilettas snel online bedrukken

Steeds meer zaken worden online geregeld. Het is ook heel makkelijk om online uw zaken te regelen tegenwoordig. Dit geld ook niet anders voor de cosmetica producten van toilettassenbedrukken.nl. U kunt heel makkelijk en snel de door u gepersonaliseerde toilettas bestellen en laten leveren. Het is zelfs mogelijk om de bedrukte toilettassen iDeal te betalen waardoor u de bedrukte toilettassen ongeveer 7 werkdagen na goedkeuring op de drukproef kunt ontvangen. De snelle levering lukt echter alleen als de door u bestelde beautycases op voorraad zijn.