• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Aanvullende cosmetica
Aanvullende cosmetica

Cosmetica artikelen bedrukken?

Hieronder vind je ons aanbod aan cosmetica artikelen. Cosmetica is voor elke vrouw een must-have. Welke vrouw heeft er nou niet een spiegeltje of lipgloss in haar tas? De cosmetica die je in deze productgroep vindt, is volledig gerelateerd aan een beautycase of toilettas. Ook deze cosmetica artikelen kunnen voor jou bedrukt worden. Wil je van tevoren zien hoe jouw logo erop komt? Dat kan natuurlijk! Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Cosmetica bedrukken of graveren bij toilettassenbedrukken.nl

Cosmetica is voor elke vrouw een must-have. Welke vrouw heeft er nou niet een spiegeltje of lipgloss in haar tas? De cosmetica die je bij deze productgroep vindt, is volledig gerelateerd aan een beautycase of toilettas. Je zult dus alleen cosmetica producten vinden die je kunt toevoegen aan de toilettas die je in de voorgaande productgroep kunt laten bedrukken. Denk hierbij aan de volgende cosmetica:

  • Make-up spiegeltje
  • Haarborstels
  • Lippenbalsems
  • Tandenborstels
  • Nagelvijl
  • Manicureset

Cosmetica online laten bedrukken

Zoals eerder vermeld, zijn al deze cosmetica een aanvulling voor de toilettassen die in de andere productgroep te vinden zijn. Om een klein voorbeeld te geven: je kunt kiezen uit verschillende toilettassen die je wilt laten bedrukken. Als je deze hebt uitgekozen, kies je vervolgens de cosmetica die je bij de toilettas wilt voegen, en zo creëer je een mooi geschenk voor bijvoorbeeld je personeel. Je kunt de cosmetica artikelen die hier beschikbaar zijn ook gewoon los bestellen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een spiegel of make-up om te bedrukken.

Prijs voor verschillende cosmetica vergelijken

Als je dat ene spiegeltje, die nagelvijl of tandenborstel hebt gevonden die je wilt laten bedrukken, kun je aan de slag gaan met vergelijken. De kans is groot dat je meerdere nagelvijlen of tandenborstels hebt gevonden die je wilt laten bedrukken. Hiervoor is een vergelijkingstool gemaakt die heel gebruiksvriendelijk is en door iedereen gebruikt kan worden. Maar hoe werkt deze dan?

Allereerst selecteer je de cosmetica producten die je wilt laten bedrukken.

Klik vervolgens op 'Vergelijk producten'.

Geef daarna het aantal aan en of je deze bedrukt of onbedrukt wilt laten.

Nu ben je klaar en kun je de producten vergelijken en zelfs doorsturen naar collega's.

Bestel nu en laat jouw cosmetica artikelen bedrukken bij toilettassenbedrukken.nl!